Døgnservice: +47 928 05 236

Service og vedlikehold

Alt utstyr krever service og vedlikehold for å fungere optimalt. I tillegg så forlenger det levetiden og gir bedre utnyttelse av din investering. Ikke slurv med vedlikeholdet. Glassmester Helge Austevoll AS har spesialisert seg på service og vedlikehold av bl.a. dørautomatikker til:

  • Slagdører
  • Skyvedører
  • Karuselldører

Vi har flere kjøpesenter på kundelisten og utfører ukentlig vedlikehold på leverte installasjoner. Ta kontakt for tilbud på serviceavtale til din installasjon.

Ønsker du mer informasjon, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 92 80 52 36.

 

 

Denne websiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle statistikk om besøkende. Lagring av cookies (informasjonskapsler) er regulert i ekomloven av 1. juli 2013 og nærmere bestemt i den såkalte «cookie paragrafen» i § 2-7b. Hensikten med loven er å sikre brukernes personvern. Ved å klikke på AKSEPTERE til høyre godtar du at vi lagrer informasjonskapsler i din nettleser.