Døgnservice: +47 928 05 236

Glassmester Helge Austevoll AS

Glassmester Helge Austevoll AS ble stiftet 28. februar 2005 av Helge Austevoll. Vi er i dag 6 ansatte med kontor og verksted i Os utenfor Bergen. Vi betjener kunder over hele Vestlandet. 

Vi er medlem i Glass og fasadeforeningen som er en interesseorganisasjon for bedrifter og virksomheter innen glass- og tilhørende produkter. 

Vi har i tillegg til å være en totalleverandør av glassprodukter, spesialisert oss innenfor salg, montasje, service og vedlikehold av automatikkdører. Vi tilbyr et komplett program av automatiske dørsystemer av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Vi har kort leveringstid og er vant med å snu oss raskt.

Glassmester Helge Austevoll AS er også godkjent opplæringsbedrift og har tatt inn lærling for å sikre god rekruttering. Vi har rammeavtaler med Bergen kommune og Universitetet i Bergen

Hos oss står alltid kundens ønsker i sentrum og vi hjelper gjerne med å skreddersy løsninger som passer til ditt behov. 

Er det snakk om å bytte et knust glass eller kanskje et større oppdrag? Vi er der for deg når oppgaven skal løses. Send oss gjerne en e-post med litt detaljer på hva du ønsker utført så kontakter vi deg og avtaler om nødvendig en uforpliktende og gratis befaring.  

  • Vi fokuserer på kunnskap, kvalitet og service
  • Vi dekker de fleste behov når det gjelder glassrelaterte produkter og tjenester.
  • Vår fagkunnskap er din trygghet. Prøv oss gjerne neste gang du trenger glassmester tjenester.
  • Vi har døgnservice 24/7/365 - tlf. +47 928 05 236
  • Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett fra Direktoratet for Byggkvalitet (DIBK)

 

Firmapost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

ANSATTE:

Navn Stilling E-post Mobil telefon
Helge Austevoll Daglig leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil: +47 458 71 888
Frank Hjelle  Medeier og styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil: +47 934 14 413 
Steffen Nordvik  Glassmaker   Mobil: +47 479 55 482
Joachim Olsen  Glassmaker    
Olav Sandven Lærling    

   

 Facebook          

Dette sier våre kunder om oss

Strålende god service fra disse gutta. enten du ringer dem midt på dagen eller midt på natten. Stiller alltid på kort varsel og utfører proft arbeid. Anbefales!
Glassmester Helge Austevoll AS er vår fortrukne leverandør av alt innenfor glassarbeid, glassrekkverk og dørautomatikk. De har høy fagkunnskap og leverer til avtalt tid og pris.
Denne websiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle statistikk om besøkende. Lagring av cookies (informasjonskapsler) er regulert i ekomloven av 1. juli 2013 og nærmere bestemt i den såkalte «cookie paragrafen» i § 2-7b. Hensikten med loven er å sikre brukernes personvern. Ved å klikke på AKSEPTERE til høyre godtar du at vi lagrer informasjonskapsler i din nettleser.