Skyvedører

 

Skyvedører består av en løpeskinne øverst med rulle, som beveger den tilkoblete skyvedøren  eller andre elementer. Glassmester Helge Austevoll AS tilbyr et bredt spekter av rulle- eller kulebeslag for glass, tre og metallskyvedører, som også er egnet for bruk i svært krevende kommersielle og industrielle applikasjoner.

Skyvedørbeslagene i seriene Rollan og Perlan fra GEZE anvendes først og fremst i innvendige områder. Deres spesielle fordeler er god lyddemping og delikat design. Et omfattende tilbehørsprogram tilbyr løsninger for nesten ethvert bruk. Glassløsninger kan gjennomføres med bl.a. GEZE sine designbeslagene Levolan 150AerolanGeolan og Vetroslide.

Det godkjente skyvedørbeslaget GEZE Apoll er utviklet for industrielle anordninger og er spesielt egnet for tunge dører og porter. Det tradisjonelle kulebeslaget Perkeo med små konstruksjonsmål står for presisjon og høy bæreevne. Det brukes både i anlegg for transportkjøretøy, passasjerfly og skipsbygging og innen industrien, f.eks. i beskyttelsesanordninger innen maskinbygging.

 

Industridører og tunge glassdører

 
Glassskyvedører

 
Tre- og metallskyvedører

 
Skyveskodder

 
 Systemvarianter

 

Har du spørsmål om produkter eller løsninger? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 92 80 52 36.